Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 27. syyskuuta 2019

Special Olympics ratsastuskisat ja EU komissaarin tapaaminen

Viime viikonloppuna käytiin kouluratsastuksen Special Olympics mestaruuskisat. Kaksipäiväiset kisat keräsivät kolmeisenkymmentä ratsastajaa eri sarjoihin. Sagalla kisat menivät erittäin hyvin, saavutuksena sekä pronssi että hopea. Hevosen kanssa kaikki sujuivat hienosti vaikka sitä pitikin aktiivisesti saada liikkeelle. Muutoinkin kaksi päiväiset kisat oli hieno kokemus yöpymisineen ja illanviettoineen kavereiden kanssa.

Alkuviikolla oli lyhyt kohtaaminen Euroopan Unionin komissaarin, Tibor
Komissaari Tibor Navracsicsen vastaanottaminen
Navracsiciksen kanssa, jonka Saga sai toivottaa tervetulleeksi Suomeen ja avaamaan EU:n Week of Sport -tapahtuman Espoon Leppävaarassa. Hauska kokemus kaiken kaikkiaan.

Tämä viikko on sujunut jälleen asumisharjoittelussa ja sieltä käsin käyty kuolua ja erilaisiin harrastuksiin. Syyskuun aikana SC Vantaan voimisteluharjoitukset ovat päässeet hienosti käyntiin uuden valmentajan kanssa. Uuttaa nauhaohjelmaa on päässyt myös tekemääntreeneissä. Naru ohjelma on vielä suunnitteilla, mutta tuleviin marraskuun kisoihin varmaan mennään vielä vanhalla ohjelmalla. Myös latinalaisen tanssin harjoittelu on lähtenyt hyvin liikkeelle ja puolentoista kuukauden kuluttua on tarkoitus mennä kisoihin tanssiryhmän kanssa.

Koulussa kaikki myös sujuu hienosti. Koulussa on alkamassa kurssi valmentamisesta, johon an tarkoitus ottaa osaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti