Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Special Olympics rytmisen voimistelun kisat

Lauantaina oli vuorossa Special Olympics rytmisen voimistelun
mestaruuskisat Naantalissa. Perjantaina käytiin vielä valmistavana harjoituksena salilla tekemässä kaikki ohjelmat läpi muutamaan kertaan. Keilaohjelmaa ei oltu tehty kertaakaan isolla matolla, joten paikan päällä kisatreenin pääsi tekemään matolla ensi kertaa. Harmillisesti kisamatto ei kuitenkaan ollut täysikokoinen kilpailumatto, vaan siitä oli jätetty parin metrin pala pois, joten ohjelmaa ei pystynyt tekemään täysipainoisesti, mutta hyvin se kuitenkin onnistui kun on tottunut tekemään treenit kisamattoa pienemmässä tilassa.

Ohjelmat sujuivat hyvin, mutta parannettavaa on vielä monessa kohtaa ennen kesäkuun Englannin avoimia kisoja. Tuloksena kuitenkin neljä kelposuoritusta ja sama määrä voittoja. Myös Maisa oli katsomossa ja onnittelemassa.

Sunnuntaina oli vuorossa Sport Club Vantaan kevätnäytös, jossa
esiintyminen tapahtui keiloilla. Mukaan mahtui yksi pudotus, korkean heiton vastaan otto lipesi käsistä, mutta tilanne korjaantui nopeasti ja ohjelma sujui loppuun ryhdikkäästi.

Loppuviikko oli asumisharjoittelua joista käsin hoitui työssäharjoittelu sekä treeni ja kisamatka. Alkuviikolla oli
tiistainen ratsastus Kartanon RAtsastajien tallilla. Keli oli hieman taas kylmentynyt, mutta kuitenkin aurinkoinen. Mukava vappuaaton ratsastus.


2 kommenttia:

  1. titanium chords, by Olly Liao on TITAL HARD
    In titanium strength the following sentence: For example, in a sentence, for example, in a sentence, a sentence, for example, titanium dioxide in a sentence, a sentence: For example, in a sentence, in a sentence, a sentence, in titanium daith jewelry a ceramic vs titanium sentence, a sentence, titanium bike frame

    VastaaPoista