Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Äänestämässä ja keilaohjemla

Äänestys suoritettu
Viime viikonloppuna pääsi ensimmäistä kertaa äänestämään. Useita ehdokkaita ja heidän näkemyksiään oli käyty läpi, myös koulussa oli keskusteltu millaisia asioita eri puolueet ajavat. Äänestyspäivää edeltävänä päivänä kauppakeskuksessa käydessä oli vielä mahdollisuus kysellä eri ehdokkailta miten he ajavat kehitysvammaisten asioita. Vihreiden puheenjohtajalta Pekka Haavisto pääsi myös Sagan tentattavaksi ja vastaamaan miten he pyrkivät parantamaan kehitysvammaisten asioita, hyviä vastauksia tuli liittyen työhön ja asumiseen..

Viikonloppuna harjoiteltiin keilaohjelmaa, joka alkaa menemään jo läpi. Paljon on vielä hommaa edessä ennen kuin koko ohjelma sujuu tarkasti, sulavasti ja ryhdikkäästi läpi, mutta hyvä, että ohjelma muutoin on nyt koossa. Uuteen ohjemaan on laitettu paljon uusia elementtejä ja vaikeustasoa ja vauhtia on lisätty aiempaa ohjelmaa verrattuna. Muutaman viikon kuluttua kisoissa on siten kaksi uutta ohjelmaa, pallo ja keila sekä viime vuotiset ohjelmat nauhaan ja naruun.

Nauha- ja naruohjelmiin tehdään vielä joitain muutoksia ennen Britannian avoimia downin syndrooma voimistelijoiden kisoja. Muutama vaikeampi liike molempiin ohjelmiin, jotta on mahdollisuus saada hiukan aiempaa paremmat pisteet.
Puheenjohtaja Sagan tentissä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti