Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Kisat ja itsenäisyyspäivä

Kisasuorituksia
Palkinnot kaulassa ja nimmairoitu juliste Mineteistä
Lauantaina oli Tampereella Special Olympics kisat. Siellä pääsi ensi kertaa tekemään uuden pallo-ohjelman kisasuorituksena. Kokonaisuudessaan suoritus meni hyvin, kuitenkin muutamia kohtia pitää edelleen tiukasti treenata, jotta ohjelma menee entistä sulavammin. Lisää tasapainoharjoittelua ja nilkkojen sekä polvien ojentamisia sekä loppuun vietyjä liikkeitä. Kolme muuta välinettä sujuivat myös hyvin, niitä ei ole vielä uusittu vaan edelleen mentiin vanhoilla ohjelmilla. Kotiin tuomisina neljä hienoa suoritusta ja sama määrä kultamitaleja.

Tampereen Sisun järjestämät kisat olivat kokonaisuudessaan loistavasti järjestetty ja Sagan entinen valmentaja, Mari, joka valmentaa Tampereen Sisussa, oli tehnyt ison työn kisojen eteen. Kisat pidettiin lomittain TUL:n avoimien joukkuemestaruuskisojen yhteydessä. Yleisö oli hienosti mukana kannustaen kaikkia voimistelijoita. Special Olympics voimistelijoiden yhteishenki ja toisten kannustaminen oli esimerkillistä ja hienoa seurattavaa. Kaiken kaikkiaan hieno tapahtuma.

Onnittelu halaus Anniinalle voitosta
Kiia valmistelemassa Sagaa suoritukseen
Uudet ohjelmat ovat jo Kiia-siskolla mietinnässä. Niiden musiikit ovat jo tiedossa ja nyt alkaa ohjelmien suunnittelu ja harjoitteleminen. Kiia myös hoiti jälleen upeasti Sagan valmistutumisen kisasuorituksiin lämmittelyineen ja viimeistelyineen

Kisojen jälkeen mentiin voimistelijakaverin, Anniinan ja hänen perheensä luokse yökylään ja samalla juhlittiin hyvin menneitä kisasuorituksia.

Sunnuntaina oli vielä omat Uniikkein parituntiset treenit. Perusvoimisteluharjoittelun ja lihaskuntotreenien lisäksi harjoiteltiin seuraavan yhteisohjelmaa, joka esitetään seuraavana viikonloppuna seuran, SC Vantaan joulunäytöksessä.

Aiemmin viikolla käväistiin Lappeenrannassa moikkaamassa mummoa ja katseltiin yhdessä itsenäisyyspäivän vastaanottoa telkasta. Mukavaa oli pitkästä aikaa piipahtaa mummon luona.Special Olympics rytmisen voimistelun kisaajat


Keilaohjelma alkamassa kuva @tanninena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti