Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. marraskuuta 2018

Näyttö ja esitys

Kuva: Ville Levijärvi
Viime viikon lopulla työharjoittelu jatkui ja perjantaina työharjoittelupaikalla suoritettiin opintoihin liittyvä näyttökoe jossa arvioitiin osaamista. Näyttö sujui erittäin hienosti ja arvosana suorituksista oli tavoitteen mukainen. Ja muutoinkin työssäoppiminen on ollut onnistunut hyvin, hienoa että se jatkuu vielä muutaman viikon.

Viikonloppuna oli tarkoitus olla leireilemässä, mutta leiri peruuntui viime tingassa. Hyvää siinä oli että näin ehti tavata kyläilemässä käväissyttä kummia, jota muutoin ei tällä kertaa olisi ehtinyt tavata.

Viimeistelyä ennen esitystä
Leirin peruuntuminen mahdollisti myös sen, että ehti katsomaan siskon kisaesiintymistä. Ja sunnuntaina ehti käydä tekemässä viimeistely harjoituksen ennen illan esiintymistä SC Vantaan järjestämissä joukkuevoimistelun kisoissa.

Esiintymispaikalla, Lumossa, oltiin paikalla ajoissa ennen omaa vuoroa jotta ehti nähdä joitakin joukkuevoimistelusuorituksia. Ennen omaa vuoroaan Saga veti treenikavereille alkuverryttelyt sekä antoi viime hetken ohjeita ja tsemppauksia esitykseen. Hän kävi myös saattamassa molemmat esiintyjät matolle. Esimerkillistä kannustamista ja tsemppaamista Sagalta. Hän halusi hoitaa oman verryttelyn ja matolle menemisen itsenäisesti ja kaikki sujuikin ammattimaisen hienosti. Hyvin oli havaittavissa monien esiintymisten ja kisojentuoma kokemus esitykseen valmistautumisessa.

Aamupäivän treenit salilla
Sagan esitys sujui hyvin, alkuun pallo hieman karkasi, mutta hienosti hän korjasi tilanteen ja suoritti ohjelman läpi ja sai päätettyä ohjelman nätisti musiikkiin. Parannettavaa toki vielä on, niin kuin aina tässä lajissa, mutta kaiken kaikkiaan hieno suoritus. Heti suorituksen jälkeen nopea pukeutuminen jotta ehti vielä reiluksi tunniksi Uniikkien treeneihin. Tiukka voimistelupäivä, eikä väsymisestä mitään merkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti