Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. elokuuta 2018

Ratsastusta ja muita harrastuksia


215 rappusnousua
Koulussa kaikki on sujunut hienosti ja päässyt taas hyvään rytmiin niin aikaisten aamuheräämisten, kuin itse koulunkin kanssa. Uusi opettaja on tullut tutuksi, samoin pari uutta oppilasta, jotka tulivat ryhmään.

Ratsastus on alkanut myös hienosti, säät ovat suosineet, ja on päässyt ratsastamaan hyvissä keleissä ainakin syyskauden ensimmäiset tunnit.

Voimistelussa treenit ovat jatkuneet kerran viikossa- Uniikkien harjoituksissa ja kotona on tullut tehtyä venyttelyitä, hiukan välineharjoittelua, muutamasti stara ohjelmaa, sekä hiukan rapussissa nousuja. Samoin sadan metrin vetoja on käyty tekemässä kun säät ovat olleet niin hyvät. Nyt pitää alkaa taas palauttelemaan mieleen paremmin omia ohjelmia, ja alkaa miettimään lisää uusia ja haastavampia liikkeitä uusiin ohjelmiin. Viikonloppuna oli tarkoitus käydä salilla harjoittelemassa ohjelmia, mutta pieni flunssa iski loppuviikosta. Oli parempi antaa flunssan parantua, joten ensi viikolla alkaa tehokkaampi treenaaminen. Uusien liikkeiden harjoittelu ja peruskunnon kehittäminen ovat alkuun oleellisimpia harjoitellun alueita ja samalla pitää miettiä mitä liikkeitä uusiin ohjelmiin sisällytetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti