Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. maaliskuuta 2018

Voimistelua, kohti kesän MM-kisoja


Alppikisojen jälkeen alkoi tiukka treenaaminen rytmisen voimistelun kisoihin. Olohuoneessa alkoi ohjelmien harjoittelu ja liikeratojen hiominen. Torstaisin on seuran SC Vantaan treenit ja viikonloppuna kolmena päivänä voimistelusalilla harjoittelua. Lisäksi toinen seuran treeni vielä sunnuntai-iltana. Pieni muutos tehtiin vielä pallo-ohjelmaan, joka on ensi kertaa tarkoitus seuran kisakatselmuksessa. Myös keilaohjelma alkaa sujua jo kokonaisuudessaan, pieniä muutoksia vielä varmaan tulee, mutta siinäkin pääsee hiljalleen hiomaan liikkeiden jatkuvuutta, sulavuutta ja liikkeiden laajuutta. Naru- ja nauhaohjelma ovat vielä tekeillä, tavoitteena on saada ne valmiiksi ennen toukokuun alun Special Olympics mestaruuskisoja Vantaan Lumossa.

Tavoitteena on saada mahdollisemman paljon esiintymis- ja kisakokemusta uusilla ohjelmilla. Toukokuun kisojen jälkeen on vielä pari kuukautta saada ohjelmat MM-kisakuntoon Saksaan. 

Viikkoon mahtui myös ratsastusta. Tallilla Riemu -hevonen lainasi hetkeksi lisä"hiukset" kuvaan. Keskiviikkona saatiin vahvistettua kesätöiden ajankohta ja tehtyä työsopimus kesätöiden osalta kesän alkuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti