Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. huhtikuuta 2020

Korona, koulua ja kuntoilua

Maaliskuun alkupuolella pääsi vielä leireilemään Special Olympics alppihiihtoleirillä Jyväskylän Laajavuorella. Leirillä sää suosi, rinteet olivat hyvässä kunnossa ja kaikin puolin oli onnistunut leiri.

Maaliskuussa koulussa piti alkaatyössäoppimisjakso, mutta sitä ei päässyt aloittamaan koronavirus epidemian alkaessa pahentua. Oppimisjakso siirtyi siten kotona tehtäviin harjoituksiin ja näyttöihin. Joka päivälle on erilaisia harjoitustehtäviä, osa on kirjallisia ja osa käytännön harjoitustehtäviä joista laitetaan kuvia ennen ja jälkeen tehtävän, kuten uunin puhdistus, biopussin tekeminen, jääkaapin ja kuivaruokakaappien järjestely ja siivous Lisäksi on näyttötehtäviä jotka videoidaan kuten pöydän kattaminen, pedin petaaminen ja wc:n siivous.


Treenien osalta voi olla hyvin kiitollinen oman seuran toimintaan, kun Sport Club Vantaa on toteuttanut erilaisia harjoituksia livelähetysten kautta, jolloin on päässyt toteuttamaan kotioloissa ohjattua harjoittelua. Treenejä onkin tullut tehtyä kuutena päivänä viikossa, joka päivä puolitoista-kaksi tuntia. Lisäksi on ollut paljon ulkoilua koiran kanssa ja välillä ilman.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti