Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Singapore, treeniä, esiintyminen ja filmin tekoa

Esiintymässä SC Vantaan kisoissa
Viime viikkoina on ollut monenlaista menoa, treenejä, voimisteluesiintyminen, lyhyen filmin tekoa, asumisharjoittelua ja hieno loma Singaporessa. Lisäksi koulussa alkoi työharjoittelujakso, joka tapahtuu hotelli Scandicissa Järvenpäässä.

Ystävien kanssa keilaamassa
Viime sunnuntaina oli esiintyminen SC Vantaan järjestämien kisojen yhteydessä. Tällä kertaa mentiin pallo-ohjelmalla. Viikonloppuna oli myös vieraita kylässä, voimistelukaveri Tampereelta perheensä kanssa. Kesällä mennään yhdessä voimistelemaan Englantiin, Leicesteriin downin syndrooma urheilijoiden avoimiin Englannin mestaruuskisoihin. Viikonloppuna hiukan suunniteltiin matkaa ja käytiin keilaamassa.

Muutama viikko aiemmin oli lomamatka Singaporeen, jossa tuli harjoiteltua vähemmin, mutta lomaan mahtui paljon kävelyä nähtävyyksiä ihaillen ja jonkin verran altaassa uimista. Välillä pääsi katsomaan kaupunkia pilvenpiirtäjien katolta.

Heti lomalta palattua pääsi esiintymään filmiin, jonka Emma Soini teki opiskelujaan varten, aiheena oli " Erilaisuus on mahdollisuus." Se oli hyvä ja hauska kokemus, ja filmistä tuli todella hieno.


.

Valio Akatemian stipendin
ansiosta valmistamassa 
terveellisiä välipaloja
Välillä on ehtynyt käymään myös juoksemassa. Ja tietenkin Uniikkien treeneissä. Uniikkien kanssa oli Valio Akatemian stipendin käyttö eli koko Uniikkien voimisteluryhmä oli tekemässä yhdessä terveellisiä välipaloja Marttojen opastuksella.

Edellisenä iltana oli kaverin synttärijuhlat, joten on päässyt tapaamaan paljon kavereita ja samalla nautiskelemaan herkullisista ruuista.
Viime hetken mielikuvatreeni ennen esitystä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti