Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 22. lokakuuta 2018

Syysloma ja mökkeilyä

Syysloman alkupäivät menivät Me Osallisten järjestämällä päiväleirillä. Leirillä oli viihtyisää ja useita kavereita, tehtiin retkiä mm. eläintieteelliseen museoon ja muuta hauskaa yhteistä puuhaa. Tiistai-iltana oli Kartanon Ratsastajien tallilla joka tiistainen ratsastustunti, jonka jälkeen sitten kaverin luo yökylään josta sitten taas yhdessä vietämään leiripäivää.

Keskiviikkoiltana ajeltiin mökille viettämään syysloman viimeiset päivät. Sää suosi ja Maisan kanssa oli mukavaa ulkoilla. Harjoittelu jatkui aktiivisesti Kuntokeskus Juvansin idyllisellä salilla, jossa hiottiin pallo-ohjelmaa pari tuntia joka päivä. Salilla pääsi tekemään myös voimaharjoittelua ja samalla testaamaan Juvansin uudet laitteet, jotka osoittautuivat erittäin hyviksi ja monipuolisiksi.

Sunnuntaina oli aikainen lähtö mökiltä kohti kotia. Illaksi ehti vielä hyvin Uniikit Y:n treeneihin. Vaikka takana oli pitkä matkapäivä niin hyvin riitti energiaa vielä harkoissa. Pieni väsymys näkyi treenin lopussa, kun tehtiin kaikki ohjelmat läpi, pallo-ohjelmassa ei tahtonut pallo pysyä käsissä ja tasapainoissa oli vähän hapuilua, mutta kokonaisuudessaan suoritukset olivat hyviä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti