Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäiväjuhlat ja jouluesitys


Juhlakampaus
Kohti itsenäisyyspäiväjuhlaa
Suomi täytti 100 vuotta ja arvoisensa juhlat myös pidettiin yhdessä kavereiden ja monien muiden nuorten kanssa Hvittopissa. Mukana oli noin sata nuorta juhlimassa laulaen, tanssien ja hauskaa pitäen. Seuraavana päivänä oli treeneissä viimeistelyharjoitusta viikonloppua varten.

Perjantaina loppui ensimmäinen työssäoppimisjakso eli TOP, päivään kuului näyttökoe. Koe meni onnistuneesti läpi, joten syytä suureen iloon oli runsaasti.

Viikonloppuna oli vuorossa Sport Club Vantaan joulunäytös, oli aika esittää syksyn mittaan opeteltu naruesitys koko Uniikit Y ryhmällä. Esitys oli hieno ja sujui kokonaisuutena erittäin hienosti. Samalla joukkue pääsi yhteiskuvaan Kinesis ja Kinesis Jr joukkueiden kanssa. Nuo molemmat joukkueet ovat Sagan suuria idoleja ja heidän tekemisiään, niin treenaamista kuin kilpailusuorituksia sekä menestymistä on seurattu pitkään ja tarkasti.
Hyvässä seurassa

Sunnuntaina oli vuorossa SC Vantaan treeni, siellä oli kavereiden kanssa hiukan jutustelua edellisenpäivän suorituksesta, kaikki olivat tyytyväisiä omiin ja muiden suorituksiin. Treeneissä oli ohjelmassa luovaa liikettä ja temppuja.

Viikonaikana myös oman ohjelman tekeminen edistyi ja kokonaisuus alkaa olla ensimmäisen ohjelman osalta melko valmis, tietysti mittava määrä treeniä sen osalta vielä edessä.
Uniikit  Y ryhmänä esiintymässä
Kohti treenejä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti