Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Harrastuksia, koulua ja kyläilyä

Syksyn kaikki harrastukset, rytminen voimistelu, ratsastus ja partio ovat nyt alkaneet, joten ohjelmaa riittää koulun jälkeen. Vaikka koulupäivät ovat hiukan edellistä vuotta pidemmät, niin kotiläksyjä taas on vastaavasti vähemmin opiskelun painottuessa käytännön harjoitteluun ja sitä kautta oppimiseen. Koulun jälkeen jaksaa maniosti harrastaa ja omaa aikaa jää vielä runsaasti. Lauantaina oli kyläilyä, jolloin tapasi kolme ystävää jo lähes 17 vuoden ajalta.

Partio pääsi hyvin käyntiin ja rytmisen voimistelun osalta torstaitreenien uusi harjoittelupaikka löytyi pienen etsimisen jälkeen. Ratsastuksessa sai ratsastaa Erikillä ja valmistautuminen Vironlahdella pidettäviin ratsastuksen Special Olympics mestaruuskisoihin on täydessä vauhdissa. Tällä kertaa ohjelmassa tulee olemaan Special Olympics kaksi raviohjelmaa, jota on nyt ahkerasti harjoiteltu. Sunnuntaina oli tutulla porukalla rytmisen voimistelun  harkat, jossa suunniteltiin yhteistä joukkueiltaa.

Alku- ja loppuviikkoon mahtui vielä nousuja rappusissa. Perjantaina sai paljon kehuja reippaasta nousemisesta toiselta rappusissa kuntoilevalta.

Saga mukana edistämässä Suomen Vammaisurheiluliiton ja Suomen Paralympiakomitean järjestämää tapahtumaa kansainvälisenä tyttöjen päivänä  11.10.2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti