Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 20. heinäkuuta 2017

Treeniä ja Special Olympics 49 vuotta

Takana on erittäin hyvä neljän viikon treenijakso. Ei edeltävissä viikoissa mitään vikaa ollut, mutta nyt on ollut erityisen hyvät treenimahdollisuudet ja aikaa harjoitella hiukan enemmin. Neljän viikon aikana on voimisteluohjelmat käyty läpi 220 kertaa eli 55 kertaa jokainen ohjelma, lisäksi ohjelmien yksityiskohtia on harjoiteltu osissa ja pyritty saamaan eri osia tarkemmin kohdalleen. Lisänä on ollut lajiharjoittelua ja salilla jonkin verran voimaharjoittelua.

Lappeenrannassa vietetyn viikon aikana ei tullut yhtään voimisteluohjelma harjoitusta vaan silloin käytiin paljon juoksemassa. Harjoitukset koostuivat lähinnä kahden kilsan alkuverkasta ja 5x100metrin vedoista. Hölkkäkilometrejä on kertynyt noin 15 km ja sadan metrin vauhdikkaita vetoja noin 50 kpl eli 5 km.

Tänään oli viikon voimisteluputken jälkeen jälleen juoksutreeni, juhlava päivä muutoinkin kun Special Olympics liike täytti tänään 49 vuotta Eunice Kennedy Shriversin aloitettua se vuonna 1968. Harrastajia alkaa olla nyt noin 5,4 miljoonaa lähes kaikkialla maailmassa. Saga kertoi, että nauttii erityisesti kilpailemisesta ja leireistä ja Special Olympics tapahtumien kautta on tullut paljon uusia kavereita ja henki on todella hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti